Om våra produktlinjer

Parker har det bredaste erbjudandet inom pneumatik. Vi har fått detta försprång genom egen produktutveckling, samt strategiska förvärv. Läs här om Parker och de senaste medlemmarna i Parker-familjen.

Parker Pneumatik

Basen i Parkers pneumatikerbjudande består bland annat av standardcylindrar, luftberedning och ventiler. Parker Pneumatik »

Parker Rectus-Tema

Sedan länge en välkänd tillverkare av snabbkopplingar för tryckluft, gaser, vätskor, hydraulik och andra medier. Rectus-Tema, som ingår i Parker-familjen sedan 2007, har tillverkning i Tyskland och Sverige. Parker Rectus Tema »

Parker KV Pneumatics

Kom till Parker Hannifin 2007 och var ett mindre företag utanför London som specialiserat sig på funktionslösningar för pneumatik. Inom områden som telekom, transport och process har KV utvecklat skräddarsydda lösningar för att öka prestanda och minska kostnader.   Parker KV Pneumatik »

Parker Legris

Parker Legris är världens största tillverkare av slang och koppling för lågtrycksapplikationer och är sedan länge kända på marknaden. Genom omfattande produktutveckling och kundanpassning har man ett produktprogram som täcker de flesta användningar. Via Transair-programmet kan Parker också tillhandahålla rör och kopplingar för försörjningssystemet ända från kompressorn till användaren. Produktion sker i nio fabriker världen över. Parker Legris ».           Parker Transair »

Parker ORIGA

Parker Origa förknippas med kolvstångslösa cylindrar, och är världsledande inom detta område. Den första cylindern utvecklades i Sverige för drygt 35 år sedan och har därefter nått stora framgångar världen över – både i sitt pneumatiska och i sitt elektriska utförande. Cylindern finns i dag i miljontals applikationer i en mängd branscher där kraven på kort inbyggnad och hög driftsäkerhet är stora. Produktion sker i Tyskland och Österrike med korta ledtider för de flesta produkter. Parker Origa »

Senaste händelserna

  • Parker Hannifin på Elmia Nordic Rail 8 - 10 oktober Läs mer »
  • Parker One Pneumatic - den mest kompletta pneumatikkatalogen Läs mer »
  • Global FRL. Parkers nya globala system för luftberedning Läs mer »
  • Serie P3Y High Flow, luftberedning för höga flöden Läs mer »
  • Isys Micro ventilsystem Läs mer »
  • Introduktion av Viking Xtreme med handspak Läs mer »
  • P3X Moduflex Lite, luftberedning med nanoteknik Läs mer »

Hör av dig till oss

Kontakta oss

Ladda ner CAD-ritningar

Ladda ner CAD-ritningar

Ladda ner katalog

Ladda ner katalog

Hitta distributör

Hitta distributörer

Om våra produktlinjer

Legris Rectus-Tema KV Pneumatics ORIGA